Privacy verklaring KanjerKetting app

Privacy verklaring

De bescherming van uw privacy hebben wij (Momentous Apps) hoog in het vaandel staan. Wij houden ons dan ook aan de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens er worden verzameld en gebruikt en met welk doel.

Gebruik van persoonsgegevens

Binnen de KanjerKetting app worden de naam van het kind, de startdatum van de behandeling en de informatie van alle kralen op het toestel van de gebruiker bijgehouden. Deze informatie staat alleen op de iPhone, iPod of iPad van de gebruiker, en wordt niet op servers van ons of derden opgeslagen. De KanjerKetting app biedt wel de mogelijkheid om persoonlijke informatie over de ketting te delen indien de gebruiker dat zelf wil.

Uw persoonlijke informatie

Omdat de KanjerKetting app uw persoonlijke informatie over de ketting alleen op het toestel van de gebruiker opslaat, en dus nergens anders, is er geen registratie nodig om de KanjerKetting app te kunnen gebruiken.

Er kan dus geen persoonlijke informatie door ons aan derden worden verstrekt.

Minderjarigen

Wij verzoeken minderjarigen onder de 18 jaar om geen persoonlijke informatie over de ketting te delen, tenzij zij uitdrukkelijke toestemming hebben van hun ouder(s) of voogd.

Statistieken

Wij houden statistieken bij binnen de KanjerKetting app. Hiervoor maken wij gebruik van de dienst "Flurry" (zie ook www.flurry.com). Deze statistieken zijn te allen tijde geanonimiseerd, en worden alleen gebruikt om de werking van de KanjerKetting app te verbeteren. Indien u dat wenst kunt u zich afmelden voor deze statistieken. U kunt hiervoor gebruik maken van de volgende website: https://dev.flurry.com/secure/optOut.do

Websites van derden

Deze verklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links zijn verbonden met de KanjerKetting app. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

Contact

U kunt contact met ons opnemen via een contactformulier dat op de website van Momentous Apps staat (www.momentousapps.com/contact/). De gegevens die u ons middels het contactformulier toestuurt blijven bewaard zolang dit nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling van uw vraag.

Wijzigingen in deze privacy verklaring

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacy verklaring. Deze wijzigingen zullen op deze plek gepubliceerd worden. Het is daarom raadzaam om deze privacy verklaring regelmatig te raadplegen.

 

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 12 oktober 2014.